Pedicure behandelingen

 

Standaard Pedicure behandeling 

Een pedicure behandeling is een behandeling die bestaat uit o.a.: desinfectie, eelt verwijderen, nagels knippen, likdoorns verwijderen, schimmelnagels behandelen, ingroeiende nagels behandelen en als afsluiting een voetcrème. 

 

Een standaard behandeling duurt 30-45 minuten.

 

Pedicure aan huis
Bent u niet in staat om naar de praktijk te komen, dan is het mogelijk om de behandeling op locatie te laten plaatsvinden. 

Lakken van de teennagels

Na een pedicure behandeling kunnen de nagels worden gelakt.

Neemt u slippers of schoenen mee met een open voorzijde. Want het duurt nog even voordat gewone lak droog is. 

 

Draagt u geen open schoenen of slippers dan kunt u kiezen voor Shellac.   

 

 

Shellac 

Shallac lijkt op nagellak, maar het grote verschil is de droogtijd. Omdat Shellac even onder een UV lamp wordt uitgehard, heeft deze geen droogtijd nodig. U kunt daarom direct de schoenen aan.

Nagelbeugels (plakbeugels of veertjes)

Ingroeiende nagels is een pijnlijk probleem. Om het daadwerkelijk ingroeien van de nagel te voorkomen is het belangrijk om hier op tijd iets aan te laten doen. Door middel van het plaatsen van een nagelbeugel kan ingroei worden voorkomen. De beugel wordt geplaatst op de nagelplaat en groeit met de nagel mee uit.

 

 

Nagelreparatie

Is de nagel beschadigd of is er schimmel aanwezig waardoor de nagel(s) er minder fraai uitzien, dan kan een laagje gel de nagel(s) verfraaien. Het mooiste resultaat ontstaat als er gel wordt gebruikt die gekleurd is, dit kan een neutrale huidskleur zijn, maar ook een roze tint. 

 

 

Schimmelnagels
Als er eenmaal een schimmel in de nagels aanwezig is, dan is dit een hardnekkig probleem. Belangrijk is het om de nagels, zeker als deze verdikt zijn, regelmatig dunner te laten maken door de pedicure. Thuis kunt u gebruik maken van producten. Veelal zijn dit producten die makkelijk aan te brengen zijn, maar het is belangrijk om het product heel consequent te gebruiken. 

Pedicure Gouda
Bruidsmake-up Gouda
Kapsel Bruidsmeisje
Bruidsmake-up, bruidskapsels Gouda